Strokovnjaki na področju ogrevanja in prezračevanja

O nas

Strokovnjaki na področju prezračevanja in ogrevanja na farmah

Podjetje H7 d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2016 s ciljem svetovanja in vzpostavitve, celovitih rešitev na področju prezračevanja in ogrevanja vseh oblik gospodarskih objektov ter individualnih hiš.


V podjetju smo ponosni na uspešno večletno sodelovanje z spodnjimi priznanimi proizvajalci izjemno kakovostnih rešitev, ki vam bodo kot končnemu kupcu služile dolga leta.

Licencirani izvajalci
montaž

Kakovostna
izvedba

Sodelujemo z:

Francosko podjetje LeRoy

Vodilni strokovnjaki na področju opreme za vse vrste kmetij, ki se ukvarjajo z vzrejo piščancev, puranov, matično jato, nesnicam, prašičev ipd…

Le Roy je že več kot 30 let priznan zaradi svojega strokovnega znanja in patentiranih inovacij na področju opreme za perutninsko rejo. Podjetje ponuja celoten nabor sistemov za prezračevanje, hranjenje in zalivanje. Predhodnik na francoskem trgu toplotnih izmenjevalnikov za živinske zgradbe. Le Roy je bilo prvo francosko podjetje, ki je razvilo toplotni izmenjevalec, posebej zasnovan za vse vrste vzreje. Francoski vodja na trgu sistema za krmljenje perutnine zahvaljujoč svojemu polivalentnemu hranilniku “Multibeck”. Ki jih je mogoče prilagoditi vsaki vrsti perutninske proizvodnje (brojler, puran, raca itd.). Danes je po zaslugi priporočil glavnih organizacij za proizvodnjo perutnine po vsem svetu prodanih več kot 3 milijone hranilnikov ponev Multibeck, Picorett in Béckée. Le Roy svojim strankam ponuja učinkovite zanesljive rešitve in lahko zagotovi široko paleto opreme za rejo perutnine.

Kovintrade d.d.

Ustanovitev podjetja Kovintrade sega v leto 1990. Skupino Kovintrade sestavljata matična družba Kovintrade d.d. Celje in mreža hčerinskih podjetij in predstavništev v 11 evropskih državah. Poslujemo z več kot 5.500 kupci in s 1.500 dobavitelji iz 50 držav.

Strateška področja poslovanja podjetja Kovintrade d.d.:

-črna metalurgija
-barvna metalurgija
-metalurški izdelki
-surovine
-ogrevalna tehnika
-klimatizacija in regulacija toplotnih procesov
-razvoj in krepitev trgovinske mreže

SIES d.d.

SIES d.o.o je podjetje, ki želi prispevati k boljšemu jutri. V kolikšni meri zna človek tehnologijo uporabiti za to, da mu olajša življenje, je eno pomembnejših meril napredka. Zato SIES udobje bivanja.

Ostala partnerska podjetja

Vsekakor smo izjemno ponosni na dolgoletno uspešno poslovno sodelovanje z večjimi podjetji oziroma zadrugami.

sl_SISlovenščina